Printpapier

 

Printpapier

Navigator is het meest verkochte papiermerk ter wereld en levert papierproducten van topkwaliteit met specifiek ontworpen ecologische voordelen. Bestel nu Navigator papier en bespaar op uw printkosten.

Gegarandeerd 99,99% storingsvrij

Navigator biedt een grote variatie aan oplossingen voor elke afdruktoepassing. Het papier is beschikbaar voor elk type document in elke printer en gegarandeerd 99,99% storingsvrij. Daarnaast krijgt u fantastische resultaten, zelfs bij intensief kleurengebruik. Bovendien bespaart u in meerdere opzichten: u heeft minder onderhoudskosten, minder tonerverbruik en minder vastgelopen papier.

Het productieproces

Het geheim van de unieke prestaties van Navigator ligt in het steeds weer gebruiken van dezelfde grondstoffen: Eucalyptus Globulus. Door het gebruik van één type vezel als grondstof kunnen de beste vezelkenmerken behouden worden. In combinatie met hoogwaardige papiermachines zorgt dit voor perfecte papiereigenschappen en een optimaal productieresultaat.

Eucalyptus

Navigator is zeer innovatief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, bijvoorbeeld door gebruik te maken van eucalyptusbomen bij de productie. Bij de productie is pulp is een van de belangrijkste bestanddelen. Eucalyptus levert 34% meer pulp bij dezelfde hoeveelheid hout. Dit zorgt voor een betere dichtheid en vorming van het papier wat leidt tot betere prestaties van de papiermachines en verbeterde afdrukkwaliteit.

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en upload eventueel je bestand(en), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact maar evengoed via het internet.
  We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

  Geen tijd om langs te komen? Bied je opdracht via deze site aan en onze samenwerking gaat van start. Of maak een afspraak en we komen graag bij u langs.

   

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z: Gesloten

  Meer mogelijkheden

  Drukwerk

  lees meer

  sign

  lees meer

  Relatie geschenken

  lees meer

  Verpakkingen

  lees meer

  Kom bij ons langs

  Neem contact op

  info@haan-bedum.nl

   (050) 301 22 71

  Verbindingsweg 21b
  9781 DA Bedum

  Openingstijden

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z : Gesloten

  Privacy statement

  Leveringsvoorwaarden