Drukwerkmakelaar

Grafisch specialist

Kennis van de markt, voor ú beschikbaar.

Inkoop- en drukwerkbegeleiding

Vaak regelt Drukkerij Haan de inkoop van het drukwerk voor de klant. Niet alleen omdat wij in staat zijn om met onze contacten scherp in te kopen, maar ook omdat wij de finesses kennen rondom de kwaliteit van het drukwerk.

Drukkerij Haan helpt u graag met het inkoop- en drukwerkproces. Wij bieden u van A tot Z begeleiding om samen tot het beste resultaat te komen. Offset, digitaal of print: wij kennen de mogelijkheden als geen ander en delen graag onze kennis. Samen met u kiezen wij de productiemethode die het beste past bij de gevraagde oplage, kwaliteit en gebruik.

Hier leest u wat u van ons kunt verwachten gedurende het inkoop- en drukwerkproces.

 

Grafische inkoop

Inkopen is een vak. Zonder grondige kennis van dit vak doet een organisatie zichzelf tekort. Dat geldt óók voor grafische inkoop. Voor reclamebureaus, marketeers, algemeen inkopers, (semi-)overheden en zelfstandigen geldt; onze kennis is uw voordeel! Voor elke doelgroep biedt Drukkerij Haan een toegevoegde waarde.

Aangeboden diensten

E

Prijsaanvragen

Analyseren, uitzetten, vergelijken, alternatieven, overleggen, afstemmen, om uiteindelijk een weloverwogen goed onderbouwd voorstel te doen. Strak, en vaak met additionele opties!

E

Drukwerkbegeleiding

Opdracht, plannen, vinger aan de pols, flexibiliteit, persafstemming, u lopende het  proces goed op de hoogte houden, afleveren strak op deadline, verspreiding, aftersales.

E

Advisering

Druktechniek, formaat, materiaalkeuze, veredeling, verrijking qua bindwerk, zaken waar u zelf niet altijd ‘de tijd’ voor hebt, daar ondersteunen wij graag bij.

Drukwerk is maatwerk

Het inkoop- en drukwerkproces is een vak apart. Drukkerij Haan heeft al vele jaren ervaring met het begeleiden van inkoop- en drukwerkprojecten. Drukwerk is maatwerk vinden wij bij Drukkerij Haan. Oplage, levertijd, duurzaamheid, kwaliteit en formaat zijn voorbeelden van variabelen die de keuze van een drukker mede bepaalt. Daarnaast zijn er nog bijkomende services zoals het samenstellen van complexere drukwerkprojecten. Voor iedere opdracht is een maatwerkoplossing. Drukkerij Haan helpt u daar graag bij.

Afspraak is afspraak

Bij Drukkerij Haan is afspraak ook echt afspraak. Wij zorgen dat de klus die u bij ons neerlegt, foutloos wordt uitgevoerd. U zorgt voor uw eigen organisatie, wij zorgen voor uw communicatie. Ons streven is om vanaf het eerste moment duidelijke afspraken te maken zodat u gedurende het project volledig ontzorgd wordt.

Specialistische partners

Er zijn specialismen die we zelf niet in huis hebben, daar zijn we heel eerlijk in. Daarom hebben wij hebben nauw contact met specialistische partners. Onze gespecialiseerde relaties streven, net als wij, naar topkwaliteit. Fotografen, illustratoren, tekstschrijvers of social media specialisten, wij weten ze te vinden!

 

Effectieve en efficiënte werkwijze

Door de effectieve en efficiënte werkwijze zorgt Drukkerij Haan voor tijdswinst en voorkomen wij onverwachte meerkosten. Vanaf het eerste moment is Drukkerij Haan betrokken bij het project. Wij ondersteunen bij het organiseren, begeleiden en sturen van alle processen.

De voordelen op een rij

 • Een sparringpartner gedurende het proces;
 • Coördinatie van het totale proces of een deel daarvan;
 • Planning, kwaliteitsbewaking en kostenbeheersing in één hand;
 • Een breed netwerk van vakmensen uit alle geledingen van ons werkgebied, externe diensten aanbieden en organiseren.

Kan niet bestaat niet

Alles wat je kunt verzinnen, kun je in principe ook maken. Dat is de filosofie van Drukkerij Haan. ‘Kan niet’ zult u zelden van ons horen. Daarnaast komt het woord ‘nee’ niet voor in onze vocabulaire.

Wilt u ook ontzorgd worden?

Wilt u ontzorgd worden in het inkoop- en drukwerkproces? Gun uzelf de rust en zekerheid van een betrouwbare partner. Neem contact met ons op. Bel 050-3012271 of stuur een mail naar info@haan-bedum.nl. Wij staan gedurende het hele proces graag voor u klaar!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en upload eventueel je bestand(en), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact maar evengoed via het internet.
  We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

  Geen tijd om langs te komen? Bied je opdracht via deze site aan en onze samenwerking gaat van start. Of maak een afspraak en we komen graag bij u langs.

   

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z: Gesloten

  Meer mogelijkheden

  Drukwerk

  lees meer

  sign

  lees meer

  Verpakkingen

  lees meer

  Printpapier

  lees meer

  Kom bij ons langs

  Neem contact op

  info@haan-bedum.nl

   (050) 301 22 71

  Verbindingsweg 21b
  9781 DA Bedum

  Openingstijden

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z : Gesloten

  Privacy statement

  Leveringsvoorwaarden