Drukwerk

Wij kunnen alle grafische producten leveren zoals flyers, boeken, brochures en bijvoorbeeld relatiegeschenken.

Drukwerk

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken.
Of die indruk goed is, wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van datgene wat indruk maakt. Print-, drukwerk en een goede afwerking, daar staan we voor. Wij verzorgen zowel printwerk als drukwerk in grote en kleine oplagen, zwart-wit of full colour en we denken mee in je ontwerp.

Handelsdrukwerk

In het zakelijk verkeer werk je dagelijks met briefpapier, facturen en enveloppen. Voor de herkenbaarheid en uniformiteit is het tonen van een huisstijl juist op deze materialen zinvol. Het begint al met het afgeven van je visitekaartje in het eerste contact. Met je huisstijl op notitieblokken en andere papierwaren ademt je kantoor direct de sfeer van het bedrijf.

Printen

Printen: dat klinkt gemakkelijk en snel. Dat is het ook. We leveren onder prima condities, snel, voordelig en in goede kwaliteit. Voor je bedrijf, voor je studie of voor school. Alles kan in overleg met ons worden afgestemd. Zwart-wit of full colour, het is allemaal mogelijk. Je geeft het af of mailt de opdracht en in een mum van een tijd is het klaar. Dit digitaal drukwerk is niet meer van klassiek te onderscheiden en dat merk je in de kosten.

Vlaggen

Met een vlag aan een bedrijfsruimte of een winkelgevel val je op. Een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken: de vlag is op afstand al zichtbaar, vooral met een creatief ontwerp en een opvallende kleur.

→ Snelle levering → Scherpe prijzen → High quality

 

Reclamedrukwerk

Met flyers en brochures breng je je activiteiten en werkzaamheden goed tot uiting. Folders en posters voor bedrijf of vereniging worden ingezet om bijvoorbeeld een evenement aan te kondigen. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Met een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs leveren we drukwerk in goede afstemming en met vlot resultaat.

Grafisch Ontwerp

Met je ideeën gaan we aan de slag. Met een duidelijke omschrijving van het idee, kleur en vorm zorgen wij voor een ontwerp dat volledig aan je verwachtingen voldoet.

Je laat ons weten met welk doel je iets maakt, bijvoorbeeld een uitnodiging, flyer of poster. We zorgen voor een hoge attentiewaarde van een aantrekkelijk vorm gegeven product.

Verpakkingsdrukwerk

Een verpakking is meer dan alleen een beschermend omhulsel voor verzending van producten!

Ondernemingen zetten ze gericht in als reclamedragers om hun productvoordelen en reclameboodschappen te communiceren.

Er is meer mogelijk dan u denkt met verpakkingsdrukwerk. Door samenwerking met de juiste specialisten leveren wij de hoogste kwaliteit, kortste doorlooptijden en de hoogste servicegraad.

 

We beschikken over geavanceerde drukpersen en leveren ook digitale druk.

De afwerking – nieten, snijden, brocheren of vouwen – zijn het laatste onderdeel in het drukproces en zijn dan ook de puntjes op de i aan jouw opdracht.

Een greep uit de mogelijkheden

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en upload eventueel je bestand(en), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact maar evengoed via het internet.
  We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

  Geen tijd om langs te komen? Bied je opdracht via deze site aan en onze samenwerking gaat van start. Of maak een afspraak en we komen graag bij u langs.

   

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z: Gesloten

  Meer mogelijkheden

  sign

  lees meer

  Relatie geschenken

  lees meer

  Verpakkingen

  lees meer

  Printpapier

  lees meer

  Kom bij ons langs

  Neem contact op

  info@haan-bedum.nl

   (050) 301 22 71

  Verbindingsweg 21b
  9781 DA Bedum

  Openingstijden

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z : Gesloten

  Privacy statement

  Leveringsvoorwaarden