Over ons

Drukkerij, kantoorvakhandel Haan: het adres voor al uw drukwerk en kantoorartikelen.

Sinds 1895 een vertrouwd adres!

Over ons

Uw drukkerij

In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact door binnen te lopen maar evengoed via het internet. Een mooie geboorte- trouw- of rouwkaart of flyer die je zelf hebt ontworpen wordt voordelig, snel en met de grootste zorg gedrukt.

Met onze druk wordt jouw huisstijl opgemerkt door je klanten en het laat zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat dit in al je communicatie terugkomen om zo herkend en bekend te worden: op briefpapier, envelop of nieuwsbrief.

We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

 

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf kent een rijke historie, het is één van de oudste bedrijven van Bedum. Het bedrijf is gestart in 1895 aan de Grotestraat 41. In 1901 kwam het in bezit van familie Haan. De winkel was gehuisvest in een kamertje en Wijcher Haan gebruikte het schuurtje als drukkerij. Later verhuisde het bedrijf naar Grotestraat 4 van waaruit het gedeeltelijk een splitsing maakte naar de Schoolstraat 10. Op dit laatste adres werd de drukkerij van Berend Haan gevestigd terwijl de boek- en papierhandel  aan de Grotestraat bleef waar broer Harmannus 44 jaar lang de scepter zwaaide. Hindrik en echtgenote namen in 1960 de zaak over van vader Berend na zijn jarenlange betrokkenheid in het bedrijf. De onderneming maakte een groei door en bleek te groot voor de toenmalige locatie mede door toevoeging van de boekhandel in 1968. Een grote stap werd nogmaals gezet want in 1970 opende het nieuw gebouwde pand haar deuren aan de huidige locatie Stationsweg 29. Met een grote verbouwing en uitbreiding in 1988 voldoet het pand in zijn huidige vorm aan de wensen van Henry (zoon van wijlen Ina Haan en Piet Dool) en Linda Dool. Henry houdt zich bezig met de opdrachten in de drukkerij,  Linda Dool heeft een eigen bedrijf in huidverzorging.

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en upload eventueel je bestand(en), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact door even te appen voor een afspraak maar even goed via het internet.
We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

Geen tijd om langs te komen? Bied je opdracht via deze site aan en onze samenwerking gaat van start.

 

M-V: 09.00 - 17.00

Z-Z: Gesloten

Mogelijkheden

Drukwerk

lees meer

sign

lees meer

Relatie geschenken

lees meer

Verpakkingen

lees meer

Printpapier

lees meer

Kom bij ons langs

Neem contact op

info@haan-bedum.nl

 (050) 301 22 71

Stationsweg 29
9781 CG Bedum

Openingstijden

M-V: 09.00 - 17.00

Z-Z : Gesloten

Privacy statement

Leveringsvoorwaarden