Over ons

Drukkerij Haan: voor al uw drukwerk de beste oplossing.

Sinds 1895 een vertrouwd adres!

Over ons

Uw drukkerij

In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact door binnen te lopen maar evengoed via het internet. Een mooie brochure, folder of flyer die je zelf hebt ontworpen wordt voordelig, snel en met de grootste zorg gedrukt.

Met onze druk wordt jouw huisstijl opgemerkt door je klanten en het laat zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat dit in al je communicatie terugkomen om zo herkend en bekend te worden: op briefpapier, envelop of offertemappen.

We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

 

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf kent een rijke historie, het is één van de oudste bedrijven van Bedum. Het bedrijf is gestart in 1895 aan de Grotestraat 41. In 1901 kwam het in bezit van familie Haan. De winkel was gehuisvest in een kamertje en Wijcher Haan gebruikte het schuurtje als drukkerij. Later verhuisde het bedrijf naar Grotestraat 4 van waaruit het gedeeltelijk een splitsing maakte naar de Schoolstraat 10. Op dit laatste adres werd de drukkerij van Berend Haan gevestigd terwijl de boek- en papierhandel  aan de Grotestraat bleef waar broer Harmannus 44 jaar lang de scepter zwaaide. Hindrik en echtgenote namen in 1960 de zaak over van vader Berend na zijn jarenlange betrokkenheid in het bedrijf. De onderneming maakte een groei door en bleek te groot voor de toenmalige locatie mede door toevoeging van de boekhandel in 1968. Een grote stap werd nogmaals gezet want in 1970 opende het nieuw gebouwde pand haar deuren aan de Stationsweg 29. In 2021 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Verbindingsweg 21b. Met een grote verbouwing  voldoet het pand in zijn huidige vorm aan de wensen van Henry (zoon van wijlen Ina Haan en Piet Dool) en Linda Dool. Henry houdt zich bezig met de opdrachten in de drukkerij,  Linda Dool heeft een eigen bedrijf in huidverzorging.

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en upload eventueel je bestand(en), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vragen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  In onze drukkerij “om de hoek” maak je je wensen duidelijk. Dat kan in een persoonlijk contact maar evengoed via het internet.
  We bieden vlot en voordelige service en je krijgt advies vanaf het ontwerp tot aan de afwerking.

  Geen tijd om langs te komen? Bied je opdracht via deze site aan en onze samenwerking gaat van start. Of maak een afspraak en we komen graag bij u langs.

   

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z: Gesloten

  Mogelijkheden

  Drukwerk

  lees meer

  sign

  lees meer

  Relatie geschenken

  lees meer

  Verpakkingen

  lees meer

  Printpapier

  lees meer

  Kom bij ons langs

  Neem contact op

  info@haan-bedum.nl

   (050) 301 22 71

  Verbindingsweg 21b
  9781 DA Bedum

  Openingstijden

  M-V: 09.00 - 17.00

  Z-Z : Gesloten

  Privacy statement

  Leveringsvoorwaarden